Värmande läsarbrev

Det finns mejl man kan leva en hel vecka på. Ett sådant är det vi fick av läsaren Janna som skrev så här fint till oss:

Ämne: ang boken powerpincipen

Hej,

jag vill verkligen tacka er för boken som jag läst under tre dagar. Bokens innehåll har verkligen inspirerat mig och jag kommer använda den som en uppslagsbok. Då jag står mitt i ett vägval när det gäller karriären upplever jag att jag fick många tips och råd på vägen hur jag ska gå vidare och som har stärkt mig att jag faktiskt gör/gjort saker rätt. Det var några saker som var helt nya för mig,andra saker gör jag redan och vissa delar behöver jag arbeta med (ältandet,att ha roligt och att tro på sig själv och bättre tåla kritik).

Tusen tack för en bra bok och som en ”spark i rumpan bok” för att få saker och ting gjorda.
Ser fram emot nästa bok om ni beslutar er för att skriva en till, när ni ändå är i farten:-)

Janna

 

Det är vi som ska tacka Janna för det fantastiskt fina berömmet – och lycka till med din karriärresa (vi tror du kommer göra succé)!